Oude Vest 95 9200 Dendermonde
052/21 10 16
Laurastar Smart D
PDF pagina
Productbeschrijving:

HET EERSTE STRIJKIJZER DAT VOOR U DENKT EN HANDELT - UW STRIJKCOACH

Dankzij de Bluetooth-technologie maakt uw strijksysteem verbinding met de mobiele applicatie en verandert in strijkcoach om uw kleding te verfraaien. U kunt dagelijks gebruikmaken van drie videotutorials die u begeleiden bij het installeren van het systeem, die u de basis van het strijken leren en die u tips geven om stoffen zoals zijde, katoen of wol beter te strijken.WANNEER TECHNIEK RIJMT MET EENVOUD DESINFECTIE VAN STOFFEN Dankzij de unieke stoom van Laurastar die virussen, bacteriën en stofmijten doodt, die resistent zijn tegen wasbeurten tussen 30 °C en 40 °C* . * Resultaten wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke laboratoria. *AANZUIG- EN OPBLAASSYSTEEM

Het aanzuig- en opblaassysteem met vier snelheden blaast lucht onder de strijkhoes om de stof aan te spannen en valse plooien te voorkomen, of kleeft de kleding aan de plank voor perfecte strijkvouwen.PROFESSIONELE STRIJKIJZER

Het professionele strijkijzer van Laurastar verspreidt een ultrafijne en krachtige stoom die zich aan elke stof aanpast en waarmee u verticaal kunt ontkreuken. De afgeronde vorm voorkomt valse plooien.IDEALE TEMPERATUUR VAN DE THERMOSTAAT SYSTEEM LAURASTAR SMART D

De ideale temperatuur van de thermostaat werd onderzocht en geprogrammeerd voor een perfect resultaat op elke stof. De temperatuurinstelling verdwijnt.FUNCTIES3 MINUTEN: uw systeem is klaar dankzij een snelle opwarming.Als het systeem 10 MINUTEN niet wordt gebruikt, gaat het automatisch uit. 6 STANDEN om de hoogte van de strijkplank aan elk persoon aan te passen.2 PAAR GEÏNTEGREERDE WIELTJES om de strijkplank gemakkelijk te verplaatsen. Neemt slechts 22 CM plaats in als het systeem opgevouwen is.ACCESSOIRES Antikalkpatroon Draadgeleider voor stoomkabel Beschermzool Hoes Universalcover Dark Grey 


€ 1449,-  € 999,-
 (Promo tot 30/11/2020)
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Antikalkfunctie :
Koppeling met app :
Bluetooth :
Gewicht :19 g
In de hoogte regelbaar :
Inhoud waterreservoir :1,2 Liter
Kleur :Wit , Zwart
Opwarmtijd :180 s
Transportwieltjes :
Vermogen :2200 W
Verticale opberging :
Stoomfunctie :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
November 2020
De 8K tv Q950TS demonstreert dat Samsung op het toppunt van zijn kunnen is wat betreft de QLED tv’s. De beelden zijn ontzettend gedetailleerd, de processor maakt 4K-beelden nog iets beter, de zwartniveaus staan bijna op de hoogte van de rivaliserende oled tv’s en bovendien is de Q950TS een ideale metgezel voor de nieuwste lichting spelconsoles.
lees meer...
November 2020
Acht vrouwelijke designs prijken in vele tinten roze op de wasmachines van Whirlpool. Het merk riep daarvoor de hulp in van de Gentse street artist Kitsune Jolene.
lees meer...
Oktober 2020
Ben je nog op zoek naar een griezelig receptje voor Halloween? Dan schieten we je graag te hulp!
lees meer...
Oktober 2020
In een eerder artikel zetten we reeds de verschillen tussen de WH-1000XM4 en diens voorganger de WH-1000XM3 naast elkaar. De verbeteringen ogen op het eerste zicht niet zo spectaculair - de XM3 was al een uitstekende hoofdtelefoon - maar toch slaagt Sony er in om weer een stapje verder te gaan. En dat siert Sony: een uitstekende hoofdtelefoon kon toch net iets beter, dachten ze daar in Japan. Lees even mee wat we van de WH-1000XM4 vonden.
lees meer...
Oktober 2020
De liefdevolle momenten die je deelt tijdens een familiediner of de liefde die je uit je favoriete gerecht haalt.
lees meer...
Oktober 2020
Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal.
lees meer...
September 2020
Vandaag maakte Streamz, het nieuwe Vlaamse streamingplatform, tijdens de officiële lancering heel wat nieuwe titels bekend voor het najaar van 2020.
lees meer...
September 2020
Zonet werd bekendgemaakt dat Streamz officieel gelanceerd wordt op maandag 14 september. De joint-venture tussen DPG Media en Telenet kon ook melden dat de openbare omroep VRT meestapt in het verhaal en zijn titels gaat aanbieden. Streamz kost minimum 11,95 euro per maand.
lees meer...
September 2020
Op zijn virtuele IFA-event “Life Unstoppable” toonde Samsung een glimps van een nieuwe reeks ultra short throw 4K laserprojectoren, de Premiere.
lees meer...
Augustus 2020
Liefst zes jaar onderzoek ging vooraf aan de lancering van Oral-B’s nieuwste elektrische tandenborstel. Een nieuwe motor en verbeterde functies maken van de Oral-B iO een heel effectieve tandenborstel.
lees meer...