Oude Vest 95 9200 Dendermonde
052/21 10 16
HUISHOUDELEKTRO >> Wasmachine >> Siemens >> WM16XKV0FG
Siemens WM16XKV0FG
PDF pagina
Productbeschrijving:

Wasmachine iQ700 Vrijstaand i-Dos, 10 kg, 1600 tr/min., iQdrive, powerSpeed, LED-display, antivlekken, varioSpeed, aquaStop Wit A+++-30%/ADe premium wasmachine biedt een intelligent automatisch doseersysteem en bespaart tijd met het geïntegereerde speedPack.
  • Het precieze en intelligente automatische i-Dos doseersysteem doseert voor u het wasmiddel en helpt u zo water en wasmiddel te besparen.

  • Met het XL speedPack kunt u de duur van uw wasprogramma reduceren, behaalt u optimale resultaten in minder dan één uur tijd of kunt in slechts 15 minuten wassen.

  • Speciaal Outdoor wasprogramma: voor speciale outdoor textielen en sport-kleding.

  • Intelligente, duurzame en stille iQdrive-motor met 10 jaar garantie om uiterst doeltreffend en efficiënt te wassen.

  • De nauwkeurige beladingsdetectie en sensorgestuurde wasprogramma's maken het meest efficiënte waterverbruik mogelijk - dankzij waterPerfect Plus.Nauwkeurig doseren – gemakkelijker dan ooit: i-Dos.Gemakkelijker dan ooit omdat het nieuwe ingebouwde precisie-doseersysteem exact bepaalt hoeveel wasmiddel of wasverzachter nodig is voor uw was. Dit hangt af van verschillende factoren zoals de soort stof, de hoeveelheid wasgoed, de hardheid van het water en hoe vuil het wasgoed is. 'i-Dos berekent de dosering tot op de ml nauwkeurig - dit is beter voor het behoud van de stoffen en leidt tot topklasse-wasresultaten. Een onjuiste dosering zorgt niet alleen voor mindere wasresultaten en beschadiging van de stoffen, het water en energieverbruik kan er ook hoger door worden. De nieuwe iQ 800 met i-Dos gebruikt precies genoeg wasmiddel, water en energie. 


Behoort tot de lijn :
IQ700
Siemens: Cashback Wasmachines/Droogkasten
actie
€ 1099,-  € 949,99
 (Promo tot 30/11/2020)

Cashback:  - € 100,-  =  € 849,99
 (Geldig tot 30/11/2020)
Vraag leverdataBevestigen
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Koppeling met app :
Beveiliging tegen waterschade :
Breedte :59,8 cm
Diepte :59 cm
Droogresultaat :A
Energieklasse :A+++
Extra water :
Geluidsniveau centrifugeren :74 dB(A)
Geluidsniveau wassen :48 dB
Gewicht :82,5 g
Hoogte :84,8 cm
Jaarlijks waterverbruik :12100 Liter
Kinderbeveiliging :
Kleur :Wit
Antikreuk :
Motor garantie (Jaar) :10
Motor (merkspecifiek) :iQdrive
Spoelstop :
Tijd besparen :
Trommelreiniging :
Verlichting binnen :
Uitgestelde start :
Voorwas :
Vulopening :32 cm
Warmwateraansluiting :
Wasresultaat :A
Wi-Fi :
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Aansluitwaarde :2300 W
Jaarlijks elektrisch verbruik :167 kWh
Type wasmachine :Frontlader
Stoomfunctie :
Trommelinhoud :10 kg
Zwiersnelheid (maximaal) :1600 t/min
Wasprogramma's :Katoen , Synthetisch , Fijne was , Wol
Speciale wasprogramma's :Outdoorkleding
Automatische dosering wasmiddel :
Koolborstelloze motor :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
November 2020
De 8K tv Q950TS demonstreert dat Samsung op het toppunt van zijn kunnen is wat betreft de QLED tv’s. De beelden zijn ontzettend gedetailleerd, de processor maakt 4K-beelden nog iets beter, de zwartniveaus staan bijna op de hoogte van de rivaliserende oled tv’s en bovendien is de Q950TS een ideale metgezel voor de nieuwste lichting spelconsoles.
lees meer...
November 2020
Acht vrouwelijke designs prijken in vele tinten roze op de wasmachines van Whirlpool. Het merk riep daarvoor de hulp in van de Gentse street artist Kitsune Jolene.
lees meer...
Oktober 2020
Ben je nog op zoek naar een griezelig receptje voor Halloween? Dan schieten we je graag te hulp!
lees meer...
Oktober 2020
In een eerder artikel zetten we reeds de verschillen tussen de WH-1000XM4 en diens voorganger de WH-1000XM3 naast elkaar. De verbeteringen ogen op het eerste zicht niet zo spectaculair - de XM3 was al een uitstekende hoofdtelefoon - maar toch slaagt Sony er in om weer een stapje verder te gaan. En dat siert Sony: een uitstekende hoofdtelefoon kon toch net iets beter, dachten ze daar in Japan. Lees even mee wat we van de WH-1000XM4 vonden.
lees meer...
Oktober 2020
De liefdevolle momenten die je deelt tijdens een familiediner of de liefde die je uit je favoriete gerecht haalt.
lees meer...
Oktober 2020
Nescafé Dolce Gusto gaat met haar Absolute Origins range terug naar de essentie van koffie: eerlijk vakmanschap, zuivere smaken en een intens verhaal.
lees meer...
September 2020
Vandaag maakte Streamz, het nieuwe Vlaamse streamingplatform, tijdens de officiële lancering heel wat nieuwe titels bekend voor het najaar van 2020.
lees meer...
September 2020
Zonet werd bekendgemaakt dat Streamz officieel gelanceerd wordt op maandag 14 september. De joint-venture tussen DPG Media en Telenet kon ook melden dat de openbare omroep VRT meestapt in het verhaal en zijn titels gaat aanbieden. Streamz kost minimum 11,95 euro per maand.
lees meer...
September 2020
Op zijn virtuele IFA-event “Life Unstoppable” toonde Samsung een glimps van een nieuwe reeks ultra short throw 4K laserprojectoren, de Premiere.
lees meer...
Augustus 2020
Liefst zes jaar onderzoek ging vooraf aan de lancering van Oral-B’s nieuwste elektrische tandenborstel. Een nieuwe motor en verbeterde functies maken van de Oral-B iO een heel effectieve tandenborstel.
lees meer...