Oude Vest 95 9200 Dendermonde
052/21 10 16
KITCHEN >> Oven losstaand >> Moulinex >> OX485810 Optimo 39L
Moulinex OX485810 Optimo 39L
PDF pagina
Productbeschrijving:

De meest polyvalente oven met 7 bereidingsmodi !

De gemakkelijkste en meest polyvalente oven !

Oven van 39 l met meerdere bereidingsmodi !De Optimo-oven heeft een inhoud van 39 liter voor gerechten voor het hele gezin en 7 bereidingsmodi:

Braadspit: handig voor het bereiden van elk soort gevogelte

convectie: voor gelijkmatig bereiden van al uw gerechten

conventioneel: voor pizza, quiche...,

grill: voor worsten en koteletten

voor deegrecepten zoals muffins, taarten en cakes.

Voor bain-marierecepten zoals eierpudding en terrines. OntdooifunctieZelfreinigende oven

Heel gemakkelijk te gebruiken oven met mechanische functies: thermostaat tot 240 ° C, timer tot 120 minuten, selectie van 6 modi, braadspituitschakeling, lamp binnenin om de bereiding gemakkelijk te volgen. Meerdere bereidingsstanden

Deze oven biedt polyvalente bereidingsstanden waarmee je elke dag maaltijden bereidt. Kook elk soort recept dat u wilt: voorgerecht, vlees, vis, pizza, gratin en dessert, en al uw gevogelte dankzij de braadspitmodus.Compacte oven met grote bakruimte

Deze oven van 39 liter past perfect in uw keukenGebruiksvriendelijk

Accessoires zijn inbegrepen voor gemakkelijk koken: verstelbaar rooster kan op 8 niveaus worden geplaatst, bakplaat om snel uw gerechten op te warmen, braadspitModern ontwerp

Het nieuwe vintagedesign zal perfect in uw keuken passen. Het handvat is van roestvrij staal en de 3 knoppen hebben een glanzende chroomafwerking voor een heel moderne lok !Product kan tot 10 jaar gerepareerd worden

Ontworpen voor eenvoudige reparatie. Snelle levering van betaalbare reserveonderdelen gedurende 10 jaar. 6500 servicecentra wereldwijd   


Behoort tot de lijn :
OPTIMO
€ 169,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Braadspit :
Breedte :39 cm
Diepte :31,4 cm
Hoogte :28 cm
Inhoud ovenruimte :39
Kleur :Zwart
Regelbare temperatuur :
Deuropening :Neerklapbaar m
Verwarmingswijze :Conventioneel
Vermogen grill :1000 W
Vermogen oven :2000 W
Controlelampje Aan :
Reiniging van de oven :Gewone reiniging
Nieuwsberichten
May 2020
Grill and chill is het credo dat perfect past bij de Optigrill van Tefal.
lees meer...
April 2020
Samsung blijft het aanbod van zijn smart tv’s uitbreiden. Nu kan het merk ook als eerste televisiefabrikant uitpakken met de Apple Music-app.
lees meer...
April 2020
Alle televisies in de Lifestyle-reeks van Samsung zijn sinds dit jaar verpakt in een duurzame kartonnen doos die je in een handomdraai kan omtoveren tot een handig huishoudelijk item, zoals een leuke slaapplek voor huisdieren, een tijdschriftenrek of klein salontafeltje.
lees meer...
April 2020
Dit jaar vieren we Pasen net even anders en maken we het thuis gezellig.
lees meer...
April 2020
De tuinmeubels worden terug proper gemaakt, de lentezon breekt langzaam maar zeker door en de bomen staan in bloei, met andere woorden: de zomer is in zicht!
lees meer...
March 2020
NEFF is al sinds 1877 specialist in grotere high-end huishoudelektro. Het bedrijf stelt zijn reeksen inbouwovens en inductiekookplaten voor.
lees meer...
March 2020
De nieuwe kleur Shell Pink van Le Creuset fascineert met een rustige kleurovergang van zacht roze naar een bijna witte kleur.
lees meer...
Maart 2020
Midden februari presenteerde Samsung zijn nieuwste lichting televisies voor 2020. Vandaag zijn de adviesprijzen van de tv’s bekend. Zowat alle televisietoestellen moeten vanaf eind april in België verkrijgbaar zijn.
lees meer...
Februari 2020
De designtelevisie The Frame van Samsung zal dit jaar zowel in een groter (75 inch) als in een kleiner formaat (32 inch) verkrijgbaar zijn. Een derde nieuwe schermgrootte is 50 inch.
lees meer...
Februari 2020
Samsung timmert al enkele jaren hard aan de weg om het segment van de lifestyle televisies populairder te maken. De designtelevisies Serif en The Frame zijn de meest bekende proposities en dit jaar krijgen ze het gezelschap van de Sero, een televisie die je verticaal kan laten kantelen, en waardoor je beter verticale content van een smartphone kan bekijken.
lees meer...