Oude Vest 95 9200 Dendermonde
052/21 10 16
KITCHEN >> Soepmaker >> Moulinex >> LM908110 Soup & Co
Moulinex LM908110 Soup & Co
PDF pagina
Productbeschrijving:

LM908110 Soup & CoOpwarmende mixer, 2 liter, zilveren versie, roestvrijstalen mandje voor stoomkokenMijn verse recepten voor de zomer en de winterSoepen, smoothy's en nog veel meer !Bereid uw zelfgemaakte recepten gemakkelijk zelf met deze mixer, die koud en warm kan mixen en ook koken.Uw dagelijkse hulp voor uw warme en koude gemixte recepten !Soepen, pureers, sauzen en stoombereidingen, maar ook smoothies, koude soepen, milkshakes, coulis en gemalen ijs: met zijn automatische programma's en zijn manuele modus, maakt Soup & Co het bereiden van al uw gemixte recepten gemakkelijker. Ontdek al de mogelijkheden in het meegeleverde receptenboek en geniet van de smaak van zelfgemaakte romige soepen, verse smoothies, stoomgekookte groentenen heerlijke fruitpurees !Bespaar tijd in de keukenSoup & Co kookt en mixt met zijn automatische programma's: fijn gemixte soepen in 30 minuten, grof gemixte soepen in 40 minuten, stoomkoken in 30 minuten.Maak heel eenvoudig uw eigen receptenStel zelf de instellingen in door instelbare programma's ( lengte en temperatuur ) en mix daarna met de snelheidsvariatie.Perfect mixenPerfecte mixresultaten dankzij 4 messen, inclusief 2 getande messen, alsook snelheidsregeling en pulsestand. Functie voor gemalen ijs.Kleine of grote hoeveelheden afhankelijk van de gelegenheidMaak 2 tot 8 kommen soep of glazen smoothies dankzij de inhoud van 0.5 tot 2 liter ! Creëer meer mogelijkhedenMet het roestvrijstalen mandje kunt u stoomkoken of nog niet gemixte maar wel gekookte ingrediënten voor uw soep bewaren, zoals vlees, vis en groenten.Eenvoudig timemanagementVolg de bereiding met de countdown op het scherm en geniet steeds van uw warme soep met de warmhoudfunctie van 40 minuten.Gemakkelijk te reinigenGemakkelijk te reinigen met het automatische Autoclean-programma en de verwijderbare roestvrijstalen messenHoogkwalitatieve uitstralingRobuuste roestvrijstalen beker en bedieningsveld voor meer kwaliteit bij een product dat in Frankrijk geproduceerd is.Receptenboekje inbegrepenRecepten voor soepen, sauzen, fruitpurees en smoothiesProduct kan tot 10 jaar gereparereerd wordenOntworpen voor eenvoudige reparatie. Snelle levering van betaalbare reserveonderdelen gedurende 10 jaar. 6500 servicecentra wereldwijd.          


Behoort tot de lijn :
SOUP&CO
€ 249,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Compotes :
Inhoud :2,8 Liter
Kookfunctie :
Pulse-toets :
Smoothies / Milkshakes :
Soep :
Vermogen :1100 W
Aantal snelheden :5
Crushed ice :
Materiaal kan/kom :RVS
Nieuwsberichten
Mei 2019
Een officiële releasedatum is er nog niet, maar TP Vision laat wel al weten dat de OLED+934 televisie een Red Dot Design en iF Design Award in de wacht heeft gesleept.
lees meer...
Maart 2019
Waarom hebben ze dat niet eerder bedacht? Een robotstofzuiger die zichzelf automatisch leegt in het basisstation? iRobot heeft de primeur met de Roomba i7+ die we een maand thuis konden testen.
lees meer...
Maart 2019
LG Display, die de OLED-panelen levert aan alle grote tv-merken, heeft zijn plannen tot 2021 uit de doeken gedaan. Daar zit eindelijk een kleiner display van 48-inch (122 cm) bij.
lees meer...
Februari 2019
De iRobot Roomba i7+ leert bovendien de kamerindeling van een woning kennen zodat je via Google Assistant kan vragen om de woonkamer of speelkamer te stofzuigen.
lees meer...
February 2019
Bauknecht maakt met Collection 11 komaf met de handgrepen in inox die zolang onze keuken domineerden.
lees meer...
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...
February 2019
Dampkappenspecialist Novy introduceert tijdens Batibouw Fusion Pro. Hét antwoord voor zij die beperkt zijn in ruimte. In een kleine keuken is er immers niet veel ruimte op overschot voor een dampkap. De Fusion Pro verdwijnt met gemak in ondiepe kasten en is enkel zichtbaar wanneer hij in gebruik is. Dankzij het compacte design en de […]
lees meer...
February 2019
Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.
lees meer...
Januari 2019
Al meer dan 2000 jaar lang maken we gebruik van gietijzeren kookpannen. Ze worden vooral gewaardeerd voor hun duurzaamheid en capaciteit om warmte vast te houden, zelfs in die mate dat deze waardevolle producten vaak aan de volgende generatie worden doorgegeven.
lees meer...
Januari 2019
Misschien niet erkend, maar was-stress is een ding. Want wassen is plannen. Op dat uur starten met een bepaald wasprogramma, betekent x aantal uur later paraat zijn: de was moet uit de trommel, anders ontstaan er geurtjes en kreukt de was. Toch hoeft dat niet langer zo te zijn. Gedaan met wasdag, stressdag: met de […]
lees meer...