Oude Vest 95 9200 Dendermonde
052/21 10 16
Whirlpool BLFV 8001 W
PDF pagina
betaalbaar met Ecocheques
Productbeschrijving:

6TH SENSE technologie

De 6TH SENSE technologie regelt en corrigeert de temperatuurvariaties onmiddellijk om ervoor te zorgen dat de levensmiddelen goed blijven en de smaak en kwaliteit behouden blijven. De optimale temperatuur wordt 5 keer zo snel automatisch hersteld dan in een klassieke koelkast.

LessFrost

50% minder ijs en meer opbergruimte. De koelroosters zijn vervangen door glazen legplateaus en de verdamper zit achter de wanden van de diepvriezer. Resultaat: de ijsvorming wordt minder en blijft beperkt tot de wanden. U hoeft minder vaak te ontdooien, en bovendien gaat dit gemakkelijker en sneller. De laden zijn nog steeds uitneembaar en daarom blijft de binnenkant van de diepvriezer volledig aanpasbaar.LED-verlichting

LED-verlichting verbruikt 4 keer minder energie dan traditionele verlichting en is 2 keer zo helder.ABSOLUTE Design

Het Whirlpool ABSOLUTE design geeft de wereld van koelkasten en diepvriezers een innovatieve touch. Minimalistische vormen, strakke geometrie, een deur met geïntegreerde handgrepen,... alles werd uitgedacht in termen van moderne en zuivere lijnen. Kortom: een hedendaagse look die perfect in alle moderne keukens past.


Behoort tot de lijn :
ABSOLUTE DESIGN
€ 399,-
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Alarm bij geopende deur :
Bediening op afstand :
Bewaartijd bij stroomuitval :24 uur
Breedte :59.5 cm
Diepte :65.5 cm
Energieklasse :A+
Extern display :
Geluidsniveau :38 dB(A)
Hoogte :188.8 cm
Ijsblokjesmaker :
Invriescapaciteit :5 kg/24u
Kleur :Wit
Klimaatklasse :N (16-32°C) , SN (10-32°C) , ST (16-38°C) , T (16-43°C)
Netto inhoud diepvriezer :111 Liter
Netto inhoud koelkast :228 Liter
No Frost :
Omkeerbare deur :
Super koelen :
Totale netto inhoud :339 Liter
Waterdispenser :
Vershoudzone of -lade :
Jaarlijks elektrisch verbruik :309 kWh
Type koelkast :Tweedeurs koelkast (vriesvak onderaan)
Voorzien van waterfilter :
Aantal diepvriesladen :3
Ingebouwde LED verlichting :
Wijngedeelte :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Maart 2019
Waarom hebben ze dat niet eerder bedacht? Een robotstofzuiger die zichzelf automatisch leegt in het basisstation? iRobot heeft de primeur met de Roomba i7+ die we een maand thuis konden testen.
lees meer...
Maart 2019
LG Display, die de OLED-panelen levert aan alle grote tv-merken, heeft zijn plannen tot 2021 uit de doeken gedaan. Daar zit eindelijk een kleiner display van 48-inch (122 cm) bij.
lees meer...
Februari 2019
De iRobot Roomba i7+ leert bovendien de kamerindeling van een woning kennen zodat je via Google Assistant kan vragen om de woonkamer of speelkamer te stofzuigen.
lees meer...
February 2019
Bauknecht maakt met Collection 11 komaf met de handgrepen in inox die zolang onze keuken domineerden.
lees meer...
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...
February 2019
Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.
lees meer...
Januari 2019
Al meer dan 2000 jaar lang maken we gebruik van gietijzeren kookpannen. Ze worden vooral gewaardeerd voor hun duurzaamheid en capaciteit om warmte vast te houden, zelfs in die mate dat deze waardevolle producten vaak aan de volgende generatie worden doorgegeven.
lees meer...
Januari 2019
Misschien niet erkend, maar was-stress is een ding. Want wassen is plannen. Op dat uur starten met een bepaald wasprogramma, betekent x aantal uur later paraat zijn: de was moet uit de trommel, anders ontstaan er geurtjes en kreukt de was. Toch hoeft dat niet langer zo te zijn. Gedaan met wasdag, stressdag: met de […]
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...