Oude Vest 95 9200 Dendermonde
052/21 10 16
Rowenta RR7035
PDF pagina
Extrem'Air Motion van Rowenta: nieuwe generatie stofzuigers
Dit nieuwste stofzuigermodel verlicht het huishoudelijk werk aanzienlijk! Stel het juiste programma in en je robot gaat aan het werk. Na een autonomie van 135 minuten glijdt de Extrem'Air terug naar het oplaadstation.

Deze hoogtechnologische robot heeft vier reinigingsstanden en werkt via maar liefst 11 navigatiesensoren waardoor de Extrem'Air niet van een trap kan vallen en obstakels detecteert.

Deze moderne stofzuiger werkt met een Hepa filter en is te verkrijgen in verschillende stijlvolle uitvoeringen:
blauw, wit of bovenstaand zwart
€ 528,99  € 349,-
 (Promo tot 30/04/2019)
tot einde voorraad
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afneembare kruimelzuiger :
Afstandsbediening :
Geluidsniveau :65 dB(A)
Inhoud stofzak/stofbak :0,6 Liter
Kleur :Zwart
Telescopische zuigbuis :
Vermogen :40 W
Zuigt vloeistoffen :
Autonomie batterij (in minuten) :135 min
Type stoffilter :HEPA 11
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Maart 2019
Waarom hebben ze dat niet eerder bedacht? Een robotstofzuiger die zichzelf automatisch leegt in het basisstation? iRobot heeft de primeur met de Roomba i7+ die we een maand thuis konden testen.
lees meer...
Maart 2019
LG Display, die de OLED-panelen levert aan alle grote tv-merken, heeft zijn plannen tot 2021 uit de doeken gedaan. Daar zit eindelijk een kleiner display van 48-inch (122 cm) bij.
lees meer...
Februari 2019
De iRobot Roomba i7+ leert bovendien de kamerindeling van een woning kennen zodat je via Google Assistant kan vragen om de woonkamer of speelkamer te stofzuigen.
lees meer...
February 2019
Bauknecht maakt met Collection 11 komaf met de handgrepen in inox die zolang onze keuken domineerden.
lees meer...
February 2019
Bij de eerste editie van Batibouw, in 1960, draaide KitchenAid al 40 jaar mee. Nu, 60 jaar later, viert het merk zijn 100ste verjaardag.
lees meer...
February 2019
Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.
lees meer...
Januari 2019
Al meer dan 2000 jaar lang maken we gebruik van gietijzeren kookpannen. Ze worden vooral gewaardeerd voor hun duurzaamheid en capaciteit om warmte vast te houden, zelfs in die mate dat deze waardevolle producten vaak aan de volgende generatie worden doorgegeven.
lees meer...
Januari 2019
Misschien niet erkend, maar was-stress is een ding. Want wassen is plannen. Op dat uur starten met een bepaald wasprogramma, betekent x aantal uur later paraat zijn: de was moet uit de trommel, anders ontstaan er geurtjes en kreukt de was. Toch hoeft dat niet langer zo te zijn. Gedaan met wasdag, stressdag: met de […]
lees meer...
Januari 2019
Is een job als barista niet meteen jouw ambitie, maar streef je er elke dag wel naar om de beste koffie te zetten?
lees meer...
Januari 2019
Ook strijktrends zijn onderhevig aan de tijdsgeeft. In een tijd waarin er voor zowel elke ervaring een (al dan niet digitale) dienst bestaat, wordt ook strijken een steeds minder populaire klus, die vele Belgen graag links laten liggen. 22% van de Belgen geeft zelfs aan een regelrechte hekel te hebben aan strijken. Een opmerkelijke stijging […]
lees meer...